Wednesday, June 18, 2008

Majlis Bertandang...

tanggal 1 jun 2008, kami bertandang ke rumah naz lak. kali ni kami bakal bersanding dng alan(adik naz) n ros. lepas makan beradap n family i balik, kami pergi outing sat. amik pics kat luar...wan bawa kami ke taman permainan kat umah naz...best sgt. xsabo nak tgu hasil pics tu. kami kena tush coz dah nak ujan masa tu. terasa gak titis air hujan turun.
lepas amik pics kat pondok bas, kami pun balik semula ke rumah, alih2 hujan lebat...tersadai kami bawah khemah. dah xtau apa nak wat....pas hujan berhenti terus tukar baju n ngemas...orang pun terkejut tgk pengantin dah tukar baju. i tolong kakak gi anto makanan kat umah2 jiran. ptg, i balik sat umah i, g anto lauk. pas isyak baru gerak semula ke rumah naz. duduk berehat, depa buka hadiah...
so, that was the 1st night aku kat umah mertua. cuak gak...tapi alhamdulillah, aku dapat tempuh dgn jayanya...cewah...hehehhe...
so, bermulalah hidup i bersama2 dgn insan yg paling aku sayang, suamiku...AHMAD NAZRI AHMAD ZAWAWI...

3 comments:

pcso lotto said...

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.

free online lottery said...

All I can say is nothing because your blog is not interesting to read.

free lotto said...

Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.